Awesome Image

Life is a party

Bij Funky Moose proberen we het beste uit het leven te halen. Daarom organiseren we zo af en toe iets speciaals naast onze standaard gezellige avonden. Hieronder vind je de komende events
Awesome Image
Awesome Image

Lisses Bokbier wandeling

20 oktober

Het jaarlijkse Lisses Bokbier evenement is inmiddels een geliefde traditie. Bij verschillende horecagelegenheden proeven deelnemers de beste bokbieren, vaak vergezeld met lekkere hapjes.

  • 36.50 per persoon
Awesome Image

Halloween diner

25 en 26 oktober

Na het spetterende succes van vorig jaar, is het griezelige Funky Moose Halloween Diner weer in de lucht! Bereid je voor op een spooky 3-gangen diner met een passend welkomstdrankje. Wij en de zaak zijn in angstaanjagende outfits gestoken. Durf jij het aan? Reserveer snel je tafel en laat de griezels maar komen!

  • 42.50 per persoon
Awesome Image

Halloween Kids Chocolaatjes workshop

27 oktober

In twee uurtjes tover je de meest spookachtige chocolaatjes tevoorschijn die je mee naar huis kunt smokkelen! En dat doen we samen met de chocoladekunstenaars van Ciolato di ‘cello uit Voorhout. We starten om 14:00 uur, dus zorg dat je je zoete zelf meeneemt!

  • 22.50 per persoon
Awesome Image

Chocoladeletter workshop

17 november

Maak kennis met het spuiten en versieren van luxe chocoladeletters! Na afloop neem je twee letterlijke lekkernijen mee naar huis. En snoepen tussendoor? Absoluut toegestaan! We doen dit samen met de chocolade helden van Ciolato di ‘cello uit Voorhout.

  • 37.50 per persoon
Awesome Image

Bierproeverij

24 november

Proef en ontdek 10 onweerstaanbare bieren van brouwerij Guilty Monkey! Eigenaar Mika Heijnen duikt met ons in de heerlijke smaken en geheimen achter deze bieren. Cheers!

  • 37.50 per persoon

Kanaalstraat 22, 2162 JL Lisse

Open vanaf 11:00 uur. Gesloten op dinsdag.

0252-419671

info@funkymoose.nl

Go To Top