Awesome Image

Life is a party

Bij Funky Moose proberen we het beste uit het leven te halen. Daarom organiseren we zo af en toe iets speciaals naast onze standaard gezellige avonden. Hieronder vind je de komende events
Awesome Image
Awesome Image
Elke Woensdag

Spare Ribs avond

Op woensdagen halen wij spare ribs in huis om op heerlijke wijze te bereiden. Alleen op deze dagen kan je spare ribs bestellen voor €18.50. Natuurlijk zijn ook al onze andere verrukkelijke gerechten van de kaart beschikbaar.

Awesome Image
27 en 28 oktober

Spooky Diner

Het is Halloween weekend. Durf jij een scary drie gangen menu aan? Onze koks bereiden gruwelijk goede gerechten terwijl onze bediening u geestig bedient. Wij ontvangen u met een lugubere appetizer en zullen de hele avond zorgen dat u zich beangstigend goed vermaakt! Reserveer snel een plekje.

  • Ps: verkleden mag, wij doen mee
3 gangen €42.50
Awesome Image
28 oktober

Halloween Kids Lunch

Wie houdt er nou niet van een verkleedpartijtje! Kom lunchen als prinses, brandweerman, ninja of als datgene wat jij wilt! We maken er een gezellig feestje van. De kinderen worden extra in de watten gelegd. We beloven dat we het niet eng maken.

Awesome Image
12 en 19 november

Chocoladeletter workshop

Samen met onze leverancier Cacao van Jou ga je aan de slag met chocola, pepernoten, marsepein en een spuitzak. Je maakt 2 grote chocoladeletters zoals een echte chocolatier. Reserveer snel je plekje voor deze workshop.

  • Ps: ervoor lunchen of erna borrelen kan natuurlijk altijd.
€35 p.p. exclusief drankjes

Kanaalstraat 22, 2162 JL Lisse

Open vanaf 11:00 uur. Gesloten op dinsdag.

0252-419671

info@funkymoose.nl

Go To Top